hyresv-logga

Källfelt Byggnads AB

Läs mer om hur du hittar en lägenhet hos Källfelt Byggnads AB.

Här hittar du information om hur du kontaktar Källfelt Byggnads AB och hur du kan registrera dig som sökande på lediga hyresrätter hos Källfelt Byggnads AB.

Läs mer om Källfelt Byggnads AB bostadskö och lediga lägenheter.

Källfelt Byggnads AB

Källfelt Byggnads AB
ANNONS ▼

Välj bland Sveriges bostadsköer, både kommunala och privata, inklusive studentköer.

Samla köpoäng varje dag, i varje kö, med automatiskt regelbundet underhåll.
När du har nog med poäng i flera köer kan du hitta lägenheter som passar just dig.

Källfelt Byggnads AB

Källfelt Byggnads AB är ägare och förvaltare av ett bestånd av cirka 1300 lägenheter som är strategiskt placerade i några av de mest eftertraktade och attraktiva stadsdelarna i Göteborg. Det är ett familjeägt fastighetsbolag i fjärde generationen med bas i Göteborg.

Med en historia som sträcker sig tillbaka till 1920-talet har Källfelt Byggnads AB varit en del av Göteborgs fastighetsbransch i många generationer och fortsätter att arbeta målinriktat för att skapa trygga, hållbara och levande kvarter

Deras fastighetr i attraktiva stadsdelar gör det möjligt för hyresgästerna att njuta av det bästa som Göteborg har att erbjuda. Oavsett om du föredrar det pulserande stadslivet, natursköna områden eller bekvämt boende i närheten av arbetsplatser och skolor, har Källfelt Byggnads AB en plats som passar dig.

Målet är att säkerställa att hyresgästernas boende är tryggt och bekymmersfritt. På Källfelt är tillgänglighet alltid en prioritet för hyresgästerna när de behöver hjälp eller har frågor om sina bostäder.

Hyresgästernas delaktighet i utvecklingen av fastigheterna är avgörande. Deras behov och önskemål vägleder hyresvärdens beslut och leder till att man kan skapa säkra, hållbara och trivsamma bostadsområden där hyresgästerna kan bo och trivas.

Lediga lägenheter Källfelt Byggnads AB

Du kan söka efter lediga lägenheter hos Källfelt Byggnads AB på HomeQ.

Sök bostad hos Källfelt Byggnads AB i Göteborg

Du ansöker om lägenhet hos Källfelt Byggnads AB via HomeQ.

Områden -Källfelt Byggnads AB

ANNONS ▼
Läs mer:

Få lägenhet snabbt i Göteborg

Vi visar dig hur du maxar möjligheterna att få en lägenhet. Med hjälp av våra tips kan du minska tiden det tar att hitta bostad rejält.

Tips för att söka lägenhet

Det finns en del saker man skall tänka på innan man söker lägenhet. Genom att följa våra tips kan du både spara tid och pengar.

Andrahand i Göteborg

Att hyra en lägenhet i andra hand innebär att du hyr lägenheten av en annan hyresgäst, som i sin tur hyr lägenheten av en hyresvärd.