hyresv-logga

Julvihus

Läs mer om hur du hittar en lägenhet hos Julvihus.

Här hittar du information om hur du kontaktar Julvihus och hur du kan registrera dig som sökande på lediga hyresrätter hos Julvihus.

Läs mer om Julvihus bostadskö och lediga lägenheter.

Julvihus

Julvihus
ANNONS ▼

Välj bland Sveriges bostadsköer, både kommunala och privata, inklusive studentköer.

Samla köpoäng varje dag, i varje kö, med automatiskt regelbundet underhåll.
När du har nog med poäng i flera köer kan du hitta lägenheter som passar just dig.

Julvihus

Julvihus AB ansvarar för den tekniska förvaltningen av både familjen Nordströms privata fastigheter och fastigheter som ägs genom deras olika bolag. Företaget Julvihus grundades år 1995 och fick sitt namn genom att kombinera initialerna från familjemedlemmarnas förnamn.

Dessa fastigheter är främst lokaliserade i Göteborg. Majoriteten av dem är belägna i stadens centrala delar, men Julvihus AB sköter även förvaltningen av fastigheter i både västra och östra stadsdelarna.

Lediga lägenheter Julvihus

Du hittar lediga lägenheter hos Julvihus på Boplats.

På Boplats Göteborg har du möjlighet att söka efter bostäder att hyra i Göteborg och dess omgivningar.

Sök bostad hos Julvihus i Göteborg

Sök lägenhet hos Julvihus på Boplats.

Boplats Göteborg AB är en hyresförmedling som riktar sig till dem som söker hyresbostäder inom rimligt pendlingsavstånd till Göteborg. Företaget ägs av Göteborgs kommun och erbjuder en plattform för alla som självständigt vill söka efter hyresbostäder.

Områden -Julvihus

ANNONS ▼
Läs mer:

Få lägenhet snabbt i Göteborg

Vi visar dig hur du maxar möjligheterna att få en lägenhet. Med hjälp av våra tips kan du minska tiden det tar att hitta bostad rejält.

Tips för att söka lägenhet

Det finns en del saker man skall tänka på innan man söker lägenhet. Genom att följa våra tips kan du både spara tid och pengar.

Andrahand i Göteborg

Att hyra en lägenhet i andra hand innebär att du hyr lägenheten av en annan hyresgäst, som i sin tur hyr lägenheten av en hyresvärd.