hyresv-logga

Sök lägenhet hos hyresvärdar i Göteborg

Hyresvärdar.nu är en webbplats hjälper dig att hitta hyresvärdar som har lediga lägenheter i Göteborg. Genom att använda webbplatsen kan du enkelt och smidigt hitta den perfekta lägenheten som passar dina önskemål

Läs mer om hur du hittar en lägenhet hos hyresvärdar i hela Göteborg.
Här hittar du information om hur du kontaktar olika fastighetsägare i Göteborg och hur du anmäler dig till deras bostadskö.

I vår guide kan du sortera hyresvärdar efter område och hur du söker bostad.

lgh
ANNONS ▼

Välj bland Sveriges bostadsköer, både kommunala och privata, inklusive studentköer.

Samla köpoäng varje dag, i varje kö, med automatiskt regelbundet underhåll.
När du har nog med poäng i flera köer kan du hitta lägenheter som passar just dig.

Sök lägenhet hos hyresvärdar i Göteborg

Visa endast värdar som använder:

typ

Annons ▼

Sök ledig lägenhet i Göteborg

Trots att det finns många hyresvärdar i Göteborg kan det vara svårt att hitta en bostad. Detta gäller både hos de kommunala bostadsbolagen de och privata hyresvärdarna.

Öka dina chanser att få en lägenhet genom att läsa våra tips som ökar dina chanser att få en lägenhet.

Den som vill ha en hyreslägenhet i centrala Göteborg eller på en annan attraktiv adress kan få vänta många år innan man får sin drömlägenhet. Därför är det ett klokt drag att redan nu registrera sig i bostadsköer och intressebanker.

Hur hittar man ledig lägenhet i Göteborg?

På Hyresvärdar.nu hittar du en omfattande lista över hyresvärdar i hela Göteborg. För att hitta rätt hyresvärd för dig kan du filtrera på vilket område de har lägenheter i och vilka krav de har för att du ska kunna söka lägenhet hos dem. Du får tillgång till kontaktuppgifter, så att du kan söka bostad hos hyresvärden direkt eller på det sätt de anvisar.

Hyresvärdar.nu hjälper dig även med tips på hur du ökar dina chanser att få en lägenhet snabbt. Du får tips om hur du ska förbereda dig för att ansöka om en lägenhet, vilka dokument du behöver och hur du bäst presenterar dig själv för hyresvärden. Alla dessa tips och råd ger dig en god chans att få en lägenhet så snabbt som möjligt.

Är det svårt att hitta lägenhet i Göteborg?

Som i alla storstäder är det svårt att hitta en lägenhet snabbt i Göteborg. Genom att använda våra tips kan du snabba upp tiden det tar att hitta en passande lägenhet.

Studentlägenhet i Göteborg

För den som skall börja studera i Göteborg finns det olika typer av studentboenden i Göteborg.  Även här kan det vara väntetider så det är viktigt att anmäla sig i god tid innan utbildningen börjar.

Sök lägenhet i Göteborg hos Boplats

Lägenhetsannonserna på boplats kommer både från kommunala bostadsbolag och i från privata hyresvärdar.

För att söka lägenheter via boplats måste man registrera sig och betala den årliga avgiften. När du hittar en intressant lägenhet anmäler du intresse via boplats.se.

Att få en lägenhet genom boplats kan ta lång tid då  det är många redan som står i bostadskön. 

Sök bostad i Göteborg med HomeQ

HomeQ är en plattform som förenklar bostadssökningen iteborg. Det är ett enkelt sätt att hitta lediga hyresrätter hos alla de fastighetsbolag som är anslutna.

Du kan söka och se alla lediga hyresrätter hos anslutna hyresvärdar över hela Göteborg.

Tips för att söka lägenhet

Det finns en del saker man skall tänka på innan man söker lägenhet.

Få lägenhet snabbt i Göteborg

Vi visar dig hur du maxar möjligheterna att få en lägenhet.